nov uporabnik
pozabljeno geslo
RSS Izola.infoIzola.info na TwitterjuIzola.info na Facebooku
Izola.info 
Novice Napovednik Imenik Placi Ustanove Izolani Podjetja Gostinstvo Turizem Vpis
Sreda, 5. Avgust 2015
Do druge lige na drugačen način
Izolski nogometni tretjeligaš je že v prejšnjo sezono krenil zelo ambiciozno, a se mu želje o napredovanju v drugo ligo niso uresničile. Zaradi nesoglasij pri vodenju kluba je že pred koncem prvenstva odstopila uprava, sledila je zamenjava na trenerski klopi, nazadnje pa prihaja do sprememb tudi v igralskem kadru.
Primorske novice > Šport MNK Izola
Ponedeljek, 3. Avgust 2015
Na naslovnici pariškega kluba
Odbojkarski reprezentant Mitja Gasparini iz Izole je letos motor naše izbrane vrste. Točke je dosegal v najtežjih trenutkih uspešnih evropskih kvalifikacij, s predstavami v evropski ligi pa si je prislužil tudi upodobitev na naslovnici facebook strani Paris Volleya.
Primorske novice > Šport Izola
Petek, 31. Julij 2015
Dvojec začasno zamrznjen
Po 18. mestu na tekmi svetovnega pokala v Luzernu je projekt izolskega lahkega dvojnega dvojca, ki naj bi se potegoval za olimpijsko normo, začasno zamrznjen. Rajko Hrvat bo na svetovnem prvenstvu spet veslal v enojcu, saj je vodstvo reprezentance dalo prednost dobremu rezultatu oziroma medalji, ki jo trenutno najboljši slovenski veslač lahko doseže.
Primorske novice > Šport Izola
Sreda, 29. Julij 2015
Začeli uro pred sosedi
Članska ekipa Istrabenz plini Izola je priprave začela v ponedeljek, natanko eno uro pred sosedi iz Kopra. Prvi zbor je zagrenila le novica o novi hudi poškodbi Amela Redžića. Predvidoma naj bi Izolani pred začetkom prvenstva odigrali sedem ali osem tekem, saj se letošnje prvenstvo začne zelo zgodaj - že 5. septembra. Odhodov iz članske ekipe doslej ni bilo, a se je poškodovanem Davidu Bubniču pridružil nesrečni Amel Redžić, ki je pred nekaj dnevi doživel prometno nezgodo in po skoraj natanko letu dni obnovil zlom ključnice.
Primorske novice > Šport RD Istrabenz Plini
Torek, 28. Julij 2015
Priprave so se začele brez nesrečnega Redžića
Kot napovedano so se včeraj ob 19. uri začele priprave RD Istrabenz plini Izola na novo sezono. Trener Borut Hren je fante popeljal na sprehod do bližnjega izolskega mestnega stadiona in ekipa je takoj začela nabirati prve kilometre. Na prvem treningu so manjkali Selišnik, Čosić, Velkaverh ter oba novinca Gjerek in Kecman, ki se bodo ekipi postopno pridružili v naslednjih dneh, medtem ko Bubnič še čaka na rezultate zdravniških preiskav.
RD Istrabenz plini > Šport RD Istrabenz Plini
Sobota, 11. Julij 2015
Izolski lahki dvojni dvojec še daleč od norme
“V tem trenutku lahko o olimpijski normi le sanjamo,” je bil izolski veslač Rajko Hrvat razočaran po osvojenem 18. mestu na tekmi svetovnega pokala v Luzernu. Vendarle pa še ne gre vreči puške v koruzo, saj je bil to šele prvi nastop primorskega lahkega dvojnega dvojca v najmočnejši svetovni konkurenci.
Primorske novice > Šport Izola
Petek, 10. Julij 2015
Vasiliju koristil prisilni počitek
Na Jadralni zvezi Slovenije so na včerajšnji tiskovni konferenci v izolski marini potegnili črto pod prvi del sezone. Po dveh medaljah z evropskih prvenstev - zlati Tine Mrak in Veronike Macarol v razredu 470 in srebrni Vasilija Žbogarja v razredu finn - bodo v prihodnjih tednih v ospredju priprave na olimpijski nastop v Riu de Janeiru.
Primorske novice > Šport Vasilij Žbogar
Četrtek, 9. Julij 2015
Žbogar po padcu s kolesa že trenira
Najboljši slovenski jadralec v zgodovini Vasilij Žbogar po padcu s kolesa pred dobrim mesecem dni, ko si je zlomil peto rebro, ponovno trenira. V času rehabilitacije je veliko vadil v fitnesu, tako da je ostal v dobri fizični pripravljenosti, poškodba pa je zdaj tudi že skoraj pozabljena.
Regional Obala > Šport Vasilij Žbogar
Četrtek, 2. Julij 2015
Prvo mesto dečkov Istrabenz plinov v Banja Luki
Starejši dečki RD Istrabenz plini so dosegli lep mednarodni uspeh. Na turnirju v Banja Luki sov predtekmovanju najprej premagali vse štiri ekipe v skupini in se uvrstili v polfinale, kjer so ekipo RK Čelinac ugnali kar za 9 zadetkov. V finalu so nato igrali z domačo ekipo RK Laktaši, ki so jo že v skupini premagali z 17:13, a je bil v drugo rezultat bolj tesen, saj so Izolani slavili s 13:12.
RD Istrabenz plini > Šport RD Istrabenz Plini
Sreda, 1. Julij 2015
V Kopru se začenja tradicionalni Eurofest
V okviru 23. Eurofesta, ki se v Kopru začenja danes, so v mesto prvi prispeli Danci iz ekipe Herlev - Hjorten, glavnino pa v informacijski pisarni pričakujejo danes čez dan, ko bo dežurala najštevilčnejša ekipa v sprejemni pisarni v Taverni. Dokončno je prijavljenih 152 ekip iz 18 držav, skupaj bo torej v Kopru prisotnih preko 3.000 udeležencev, ki se jim bodo priključili tudi številni obiskovalci prireditve.
Regional Obala > Šport Izola
Sreda, 1. Julij 2015
V Izoli kickboxerje treniral tudi Dejan Zavec
Minuli konec tedna se je v organizaciji Kickboxing zveze Slovenije že tretje leto zapored odvil Kickboxing kamp Izola, na katerem je sodelovalo več kot sto ljubiteljev te športne panoge iz Slovenije in tujine. Treninge v športni dvorani OŠ Livade so tudi letos vodili priznani domači in tuji trenerji.
Slovensko-morje > Šport OŠ Livade
Četrtek, 25. Junij 2015
Mitja Gasparini odhaja v Pariz
Izolan Mitja Gasparini, ki je imel nemalo zaslug, da se je slovenska odbojkarska reprezentanca še petič po vrsti uvrstila na evropsko prvenstvo, se bo po dveh letih igranja za italijansko Verono preselil v Francijo. Njegov novi klub bo večkratni francoski prvak in nekdanji evropski prvak Paris Volley.
Primorske novice > Šport Izola
18. Festival slovenskega filma prinaša rekordno bero filmskih užitkov [34 slik]
Fantastična filmska doživetja 11. Kino Otoka [24 slik]
Izola je zopet postala filmsko mesto [43]
Podobe družbene kritike Uroša Weinbergerja na stenah galerije Salsaverde [40]
Izolski rokometaši ostali praznih rok [70]
Marita Narobe predstavlja lastno blagovno znamko »Marita Wrong« [50]
V Portorožu se je pričel lov na vesne [46]
Od Hangarja in Arrigonija do parka, Lonke in Bazilikijade [24]
V Arrigoniju je zadišalo po (naj)boljših letih [86]
Kino Otok v Izolo prinesel poletje in čarobnost filmske umetnosti [28]
10. izvedbo Kino Otoka je odprla družbeno kritična drama Grigris [26]
V Izoli je vse nared za 10. izvedbo filmskega festivala Kino Otok – Isola Cinema [30]
Glasbeni čas Enza Hrovatina se ni ustavil pri Faraonih [38]
Slovenski animirani film se je vrnil v Izolo [34]
Tesna, a pomembna zmaga plavih v boju za obstanek med elito [48]
Na koncertu Pihalnega orkestra Izola [80]