nov uporabnik
pozabljeno geslo
RSS Izola.infoIzola.info na TwitterjuIzola.info na Facebooku
Izola.info 
Novice Napovednik Imenik Placi Ustanove Izolani Podjetja Gostinstvo Turizem Vpis
Četrtek, 13. Junij 2013
Pogrešajo Davorina Štefančiča iz Izole
Včeraj so izolski policisti dobili prijavo, da svojci od 31. maja 2013 pogrešajo Davorina Štefančiča, ki je tedaj pustil sporočilo, da gre na dopust, vendar se ni vrnil domov. Vse, ki bi o njem karkoli vedeli, policisti prosijo, da jih o tem obvestijo na najbližji policijski enoti ali pokličejo na interventno številko 113.
Primorske novice > Kronika Policijska postaja
Ponedeljek, 3. Junij 2013
Na Lonki ukraden BMW
Ponoči so s parkirišča Lonka v Izoli ukradli osebni avtomobil BMW 550, kovinsko sive barve, reg. številk NUDO46 (D), letnik 2008, s slovensko in avstrijsko vinjeto na vetrobranskem steklu. Vozilo so lastniki parkirali 1. junija ob 17. uri.
Izola.info > Kronika Policijska postaja
Torek, 30. April 2013
Izolan osumljen ropa bencinskega servisa v Kopru
9. aprila 2013 ob 4.21 uri je varnostnik obvestil Operativno-komunikacijski center PU Koper, da je bil oboroženi rop na bencinskem servisu v Kopru (Istrska cesta). Z zbiranjem obvestil na kraju so policisti ugotovili, da je storilec prišel v prostore prodajalne bencinskega servisa, pristopil do blagajne, izvlekel pištolo in jo uperil proti uslužbencu, od njega pa zahteval denar.
Slovensko-morje > Kronika Policijska postaja
Petek, 5. April 2013
Kriminalisti pri Senici zaradi Bužekijana?
Kriminalisti po neuradnih informacijah preiskujejo povezave Mira Senice z gradnjo posestva Bužekijan in vpletenosti Vegrada, piše na spletni strani časnika Finance. Nacionalni preiskovalni urad v okviru predkazenskega postopka izvaja aktivnosti preiskovanja kaznivih dejanj gospodarske kriminalitete na območju policijskih uprav Ljubljana, Koper in Celje.
Primorske novice > Kronika Izola
Torek, 2. April 2013
Ker ni oddal dnevnika, mu grozi zapor
Izolskemu ribiču Julijanu Sinkoviču, ki ga večina pozna pod vzdevkom Giuliano, zaradi zapleta pri birokratskem postopku grozi zapor, je pred dnevi poročal spletni portal Regionalobala. Sinkovič namreč Upravi za pomorstvo ni pravočasno (v roku 48 ur po ribolovu) dostavil dnevnika svojih ribolovnih aktivnosti.
Primorske novice > Kronika Izola
Ponedeljek, 18. Marec 2013
Zaradi del na Maliji spet na začetku
Izolski občinski uradnik tudi na ponovljenem sojenju vztraja, da pri oddaji gradbenih del na podeželju ni zagrešil nobene zlorabe. Tožilstvo mu očita, da je pri svojem delu zlorabil svoj uradni položaj, “favoriziral” enega od ponudnikov in mu omogočil, da je prišel do zaslužka.
Primorske novice > Kronika Izola
Petek, 15. Marec 2013
Dovolj jim je rdeče luči
V začetku tedna smo poročali, da je semafor pri izolski bolnišnici, ki med 5. in 10. uro prepoveduje vožnjo iz Izole proti Markovcu, trn v peti mnogim voznikom. To je včeraj zjutraj potrdila akcija neznanca.
Primorske novice > Kronika Izola
Torek, 5. Marec 2013
Bodite pozorni na prodajalca »zlatega« nakita
Iz koprske Policijske uprave sporočajo, da se na Obali pojavljata moška, ki v prodajo ponujata domnevno zlat nakit, ki pa je brez vrednosti. Opis oseb je sicer pomanjkljiv; gre za dva moška, oba suhe postave, eden je višji in ne govori tekoče slovensko, manjši pa govori tekoče slovensko. Goljufija poteka tako, da zaigrata najdbo zlatega nakita in ga nato ponudita v odkup po nižji ceni.
Izola.info > Kronika Policijska postaja
Sobota, 23. Februar 2013
Kitajska v plamenih
V petek zvečer je zagorela kuhinja kitajske restavracije v Jagodju. Ogenj je zajel najprej napo, nato pa še ostalo kuhinjsko opremo na površini okoli 50 kvadratnih metrov. Požar so pogasili gasilci GB Koper. Poškodovanih ni bilo.
Primorske novice > Kronika Izola
Sobota, 16. Februar 2013
Transakcije Trst-Izola-žep?
Stefano Fantinel, furlanski poslovnež, je ob seriji ponesrečenih lastnikov, bleferjev in prevarantov veljal za resnega in brezmadežnega predsednika največjega tržaškega nogometnega kluba. Toda šele lanski stečaj Triestine je na dan prinesel drugo plat.
Primorske novice > Kronika MNK Izola
Petek, 15. Februar 2013
Z afero Triestina povezan tudi NK Izola
Nogometni klub Triestina iz Trsta pretresa afera, s katero je, kot so ugotovili preiskovalci povezana tudi NK Izola, slovenski tretjeligaš. Iz italijanskega kluba je bilo v zadnjih letih prenakazano 4 milijone evrov, od tega 900.000 leta 2007 v slovenski klub, kje je ta denar končal, pa se ne ve, poroča spletna stran regionalobala.si.
Primorska.info > Kronika MNK Izola
Nedelja, 10. Februar 2013
V Izoli zgorel čoln
V petek zvečer je v izolski Marini zagorel čoln na suhem vezu. Dvanajst metrov dolgo plovilo, last leasing hiše, ki ga je v najemu imel lastnik z Gorenjske, so pričeli gasiti zaposleni izolske marine in nato še gasilci koprske brigade in izolski prostovoljci.
Primorske novice > Kronika Izola
18. Festival slovenskega filma prinaša rekordno bero filmskih užitkov [34 slik]
Fantastična filmska doživetja 11. Kino Otoka [24 slik]
Izola je zopet postala filmsko mesto [43]
Podobe družbene kritike Uroša Weinbergerja na stenah galerije Salsaverde [40]
Izolski rokometaši ostali praznih rok [70]
Marita Narobe predstavlja lastno blagovno znamko »Marita Wrong« [50]
V Portorožu se je pričel lov na vesne [46]
Od Hangarja in Arrigonija do parka, Lonke in Bazilikijade [24]
V Arrigoniju je zadišalo po (naj)boljših letih [86]
Kino Otok v Izolo prinesel poletje in čarobnost filmske umetnosti [28]
10. izvedbo Kino Otoka je odprla družbeno kritična drama Grigris [26]
V Izoli je vse nared za 10. izvedbo filmskega festivala Kino Otok – Isola Cinema [30]
Glasbeni čas Enza Hrovatina se ni ustavil pri Faraonih [38]
Slovenski animirani film se je vrnil v Izolo [34]
Tesna, a pomembna zmaga plavih v boju za obstanek med elito [48]
Na koncertu Pihalnega orkestra Izola [80]