nov uporabnik
pozabljeno geslo
RSS Izola.infoIzola.info na TwitterjuIzola.info na Facebooku
Izola.info 
Novice Napovednik Imenik Placi Ustanove Izolani Podjetja Gostinstvo Turizem Vpis

Art Kino Odeon

Četrtek, 1. September 2011
Letni kino Arrigoni se je izkazal kot zadetek v polno
Pod okriljem izolskega Art kina Odeon se je s projekcijo filma Hrana d.d. zaključila letošnja poletna filmska sezona v Letnem kinu Arrigoni, ki je obiskovalcem kultnega izolskega zbirališča v juliju in avgustu postregla s 17 brezplačnimi projekcijami, s posebnim poudarkom na dokumentarnem filmskem žanru.
Izola.info > Kultura > Fotoreportaža Kino Odeon | Arrigoni
Torek, 29. Marec 2011
April v Odeonu v znamenju Milleniuma in oskarjev
Mesec april prinaša v izolski Kino Odeon kar nekaj zanimivih naslovov, ki bodo kinematografskim navdušencem zagotovo ponudili zvrhano mero filmskih užitkov. Poleg največjih zmagovalcev na februarski podelitvi oskarjev, moramo tokrat še posebej izpostaviti trilogijo Millenium.
Izola.info > Kultura Kino Odeon
Petek, 18. Marec 2011
Prihaja Konec poletja
Če bo Obala dobila svoj novi nizkoproračunski filmski hit, bodo lahko vsi ljubitelji filmske umetnosti preverili v nedeljo 20. marca v izolskem Odeonu. Na sporedu bo namreč domača produkcija z naslovom Konec poletja, ki je nastala v domačih, obalnih logih.
Obala.net > Kultura Kino Odeon
Sobota, 5. Marec 2011
Kino v živo v Damjanovi sobi
Filmski družabni večeri so v Kinu Odeon postali stalnica. Tokrat je Kino v živo gostili filmsko ustvarjalko Jasno Krajinovič, ki se nam je predstavila z dokumentarnim filmom Damjanova soba. Gre za avtoričin drugi celovečerni dokumentarec, zgodbo o mladem Damjanu, ki se ob koncu prestajanja kazni pripravlja na novo življenje.
Izola.info > Kultura > Fotoreportaža Kino Odeon
Četrtek, 10. Februar 2011
V Izoli gostuje Circus Fantasticus
Le dan po slovenski premieri trenutno najbolj vročega domačega filmskega izdelka Circus Fantasticus, smo tudi v Kinu Odeon lahko občudovali presežek slovenske filmske industrije. Izolani smo imeli še posebno čast, saj smo v Kinu Odeon ob premierni projekciji gostili režiserja Janeza Burgerja, skupaj s filmskim producentom Jožkom Rutarjem.
Izola.info > Kultura > Fotoreportaža Kino Odeon
Sreda, 2. Februar 2011
O neizgovorljivem v vojni - Circus Fantasticus
Celovečerec režiserja in scenarista Janeza Burgerja Circus Fantasticus bo pot po slovenskih kinematografih začel 8. februarja s premiero v ljubljanskem Kinodvoru. 9. februarja pa bosta režiser in producent Jožko Rutar film predstavila tudi v izolskem Art kinu Odeon.
Primorske novice > Kultura Kino Odeon
Četrtek, 16. December 2010
Francoski večer v Odeonu bo daljši od filma
V ponedeljek, 20. decembra ob 18h bodo v izolskemu Art kinu Odeon spet poskrbeli za tiste, ki jim kino izkušnja pomeni nekaj več kot sam ogled filmske projekcije, saj bodo po predvajanju francoskega prvenca novega vala poskrbeli, da se filmski večer ne bo končal, ko se bodo prižgale luči.
Izola.info > Kultura Kino Odeon
Torek, 30. November 2010
Za konec Tantadruj
Drevi ob 20.30 se bo v Art kinu Odeon s projekcijo televizijskega filma Tantadruj režiserja Tuga Štiglica sklenil retrospektivni filmski niz, ki ga je v sodelovanju z izolskim kinom pripravil Kulturni klub Koper. Po projekciji bodo pripravili pogovor igralcem Aljošo Ternovškom, ki je upodobil naslovnega junaka.
Primorske novice > Kultura Kino Odeon
Petek, 19. November 2010
Primorska premiera filma Oča, režiserja Vlada Škafarja
V petek, 26. novembra 2010, ob 20.30 bo v Art kinu Odeon primorska premiera novega celovečernega filma Vlada Škafarja – Oča. Oča je prvi slovenski film, ki je bil predstavljen na Tednu kritike v okviru zadnjega Beneškega mednarodnega filmskega festivala, kjer je požel odlične odzive mednarodnih filmskih kritikov in publike.
Podpalmo.si > Kultura Kino Odeon
Torek, 2. November 2010
Novembrski kino napovednik na Izola.info
November je filmski “štajon”, zato ne preseneča, da prinaša v izolski Kino Odeon kopico filmskih naslovov, ki bodo v prav gotovo marsikoga pritegnili, da se pred burjo ali vlago zateče v kino. Art Kino Odeon pa je v tem mesecu pripravil tudi filmsko retrospektivo filmov, posnetih po književnih delih Cirila Kosmača.
Izola.info > Kultura Kino Odeon
Ponedeljek, 18. Oktober 2010
Teden italijanskega jezika: Sinestesia
V tednu, ki je posvečen italijanskemu jeziku, želimo spomniti, da je Italijanščina eden od tistih štirih uradnih jezikov Švice, ki ga govori 5% švicarskega prebivalstva, in sicer v celotnem kantonu Tesin in v južnih občinah kantona Graubünden.
Izola.info > Kultura Kino Odeon
Sobota, 16. Oktober 2010
Foto / Video: Konijev večer v Kinu Odeon
Koni Steinbacher je v oktobru praznoval dve obletnici. Ob tem, da je vedno malo skrivnostni, ampak zmeraj dobrodušni in nasmejani izolski umetnik dopolnil svoj osebni sedemdeseti jubilej, je ravo ob štirideseti obletnici svojega ustvarjanja na filmskem področju v svoj pester niz uspehov dodal nagrado na preteklem Festivalu slovenskega filma. V Kinu Odeon so ob tem pomembnem jubileju organizirali pogovor s slavljencem in retrospektivo njegovih animiranih filmov.
Izola.info > Kultura > Fotoreportaža Kino Odeon | Koni Steinbacher | Nataša Benčič
18. Festival slovenskega filma prinaša rekordno bero filmskih užitkov [34 slik]
Fantastična filmska doživetja 11. Kino Otoka [24 slik]
Izola je zopet postala filmsko mesto [43]
Podobe družbene kritike Uroša Weinbergerja na stenah galerije Salsaverde [40]
Izolski rokometaši ostali praznih rok [70]
Marita Narobe predstavlja lastno blagovno znamko »Marita Wrong« [50]
V Portorožu se je pričel lov na vesne [46]
Od Hangarja in Arrigonija do parka, Lonke in Bazilikijade [24]
V Arrigoniju je zadišalo po (naj)boljših letih [86]
Kino Otok v Izolo prinesel poletje in čarobnost filmske umetnosti [28]
10. izvedbo Kino Otoka je odprla družbeno kritična drama Grigris [26]
V Izoli je vse nared za 10. izvedbo filmskega festivala Kino Otok – Isola Cinema [30]
Glasbeni čas Enza Hrovatina se ni ustavil pri Faraonih [38]
Slovenski animirani film se je vrnil v Izolo [34]
Tesna, a pomembna zmaga plavih v boju za obstanek med elito [48]
Na koncertu Pihalnega orkestra Izola [80]