nov uporabnik
pozabljeno geslo
RSS Izola.infoIzola.info na TwitterjuIzola.info na Facebooku
Izola.info 
Novice Napovednik Imenik Placi Ustanove Izolani Podjetja Gostinstvo Turizem Vpis
Nedelja, 12. Oktober 2014
Na Barkolani peta zaporedna zmaga Simčiča in Esimita
Maksijadrnica slovenskega poslovneža Igorja Simčiča, Esimit Europa 2, ki tekmuje pod evropsko zastavo, njen krmar pa je sloviti nemški jadralec Jochen Schümann, je zmagovalka tradicionalne jadralske regate Barkolane. Jadrnica Esimit Europa je zmagala še petič po vrsti na tej regati, v svoji že 46. izvedbi.
Slovensko-morje > Šport Izola
Četrtek, 9. Oktober 2014
Presegli 1000 prijav
Število prijavljenih jadrnic na 46. Barkolani, najbolj množični regati v Sredozemlju, ki bo v nedeljo, 12. oktobra, potekala v Trstu, je preseglo številko 1000. Do sinoči se je prijavilo preko 1000 posadk, prijave pa bodo organizatorji sprejemali vse do sobote zvečer. Poleg množičnosti bo največ pozornosti namenjene najboljšim jadrnicam, med katerimi bo letos spet glavni favorit jadrnica Esimit Europa 2.
Slovensko-morje > Šport Izola
Četrtek, 9. Oktober 2014
Remi na lokalnem obračunu
Lokalni obračun Izola – Dekani je postregel s šestimi goli in dinamično igro. Delitev točk se zdi na koncu najbolj poštena, čeprav sta si po videnem obe ekipi želeli zmago. Dober začetek Dekanov, ki so povedli z 0:1 preko Lotriča je dal vedet, da so gosti prišli v Izolo po vse tri točke...
MNK Izola > Šport MNK Izola
Torek, 30. September 2014
Začetek zbiranja prijav za 34. Martinov tek in pohod
34. Martinov tek in pohod 2014, ki ga organizira CKŠP Izola, bo letos potekal v nedeljo, 9. novembra. Na svoji spletni strani že zbirajo prijave za tradicionalno rekreativno prireditev, ki se je vsako leto udeleži veliko število tekačev iz cele Slovenije.
Izola.info > Šport CKŠP Izola
Torek, 30. September 2014
Zmaga tudi v gosteh: Brda – Izola 0:4
Nova visoka zmaga: Brda – Izola 0:4. Tokrat dobra predstava v gosteh proti Brdam. Zmaga, ki nas vrača tik pod vrh na drugo mesto. V naslednjem krogu lokalni obračun proti Dekanom.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Torek, 30. September 2014
“Vinarji” iz Ormoža z drugo zmago
Rokometaši ormoškega Jeruzalema so v 4. krogu 1. NLB Leasing lige premagali Istrabenz Pline Izolo s 30:27 (13:12). "Vinarji" iz Ormoža so dosegli drugo zmago v državnem prvenstvu, po zmagoslavju nad rokometaši iz Krškega so ugnali še tekmece iz Izole, ki so v dosedanjem delu zabeležili le eno zmago.
Primorske novice > Šport RD Istrabenz Plini
Četrtek, 25. September 2014
Izolski rokometaši ostali praznih rok
Rokometaši RD Istrabenz plini Izola so na drugi domači tekmi doživeli še drugi poraz. Tokrat so ob koncu izenačenega obračuna klonili proti ekipi iz Slovenj Gradca (30:31). Med gosti je blestel Vid Levc, ki je z 12 goli postal najboljši igralec celotnega kroga po izboru portala Rokomet.net, za »plave« pa je Peter Božič dosegel 9 golov. V soboto Izolani gostovujejo v Ormožu.
Izola.info > Šport > Fotoreportaža RD Istrabenz Plini
Torek, 23. September 2014
Razkurjeni Rajko Hrvat do dveh zlatih medalj
Veslaška zveza Slovenije je včeraj na Bledu izpeljala 24. državno prvenstvo v veslanju, na katerem so nastopili tekmovalci sedmih slovenskih klubov v vseh starostnih kategorijah. Skupaj je nastopilo 162 veslačev v 157 čolnih. Med primorskimi klubi se je najbolje odrezal izolski Argo s tremi zlatimi medaljami. Dve je osvojil najboljši veslač tega kluba Rajko Hrvat, ki je postal državni prvak med skifisti in lahkimi skifisti.
Primorske novice > Šport VK Argo
Torek, 23. September 2014
Mrakova in Macarolova peti na svetu
Tina Mrak in Veronika Macarol sta na svetovnem prvenstvu v olimpijskem jadranju v razredu 470 končali na petem mestu. Na morju pred Santanderjem v razredu finn se danes ni jadralo, Vasilij Žbogar pa je Sloveniji prijadral drugo jadralno olimpijsko vozovnico za Rio de Janeiro leta 2016.
Primorske novice > Šport Vasilij Žbogar
Četrtek, 18. September 2014
Izolski športni klubi odpirajo vrata
V soboto, 20. septembra, bodo izolski športni klubi ponovno odprli svoja vrata. Predstavitve pod okriljem Športne zveze Izola in Centra za kulturo, šport in prireditve Izola bodo potekale en mesec, vse do 19. oktobra. Okoli 170 ur programov bo občanom ponujeno na 17 športnih objektih, svoja vrata bo odprlo 16 izolskih športnih društev, vse aktivnosti pa bodo brezplačne.
Izola.info > Šport Izola
Torek, 16. September 2014
Izolani zmagali v Krškem
V 2. krogu 1. NLB leasing lige v soboto so rokometaši Krškega izgubili proti Istrabenz Plinom Izoli s 27:34 (12:17). Rokometaši Krškega so po golih Tadeja Sobotiča in Matica Vrečarja tekmo učinkovito začeli, povedli z 1:0 in 2:1, kar pa je bilo tudi njihovo zadnje vodstvo na tekmi. Gostje iz Izole so zaigrali resno, z dobro obrambo prisilili domače v napake in hitro polnili mrežo gostiteljev.
Primorske novice > Šport RD Istrabenz Plini
Torek, 16. September 2014
12. Diplomatska regata v slabem vetru
Izola je minuli konec tedna gostila že tradicionalno 12. Diplomatsko regato, ki jo organizira koprski jadralni klub Veter. Njen častni pokrovitelj je bil zunanji minister v odhodu Karl Erjavec, ki pa ga zaradi službenih obveznosti ni bilo. Nadomestil ga je državni sekretar Bogdan Benko.
Slovensko-morje > Šport Izola
18. Festival slovenskega filma prinaša rekordno bero filmskih užitkov [34 slik]
Fantastična filmska doživetja 11. Kino Otoka [24 slik]
Izola je zopet postala filmsko mesto [43]
Podobe družbene kritike Uroša Weinbergerja na stenah galerije Salsaverde [40]
Izolski rokometaši ostali praznih rok [70]
Marita Narobe predstavlja lastno blagovno znamko »Marita Wrong« [50]
V Portorožu se je pričel lov na vesne [46]
Od Hangarja in Arrigonija do parka, Lonke in Bazilikijade [24]
V Arrigoniju je zadišalo po (naj)boljših letih [86]
Kino Otok v Izolo prinesel poletje in čarobnost filmske umetnosti [28]
10. izvedbo Kino Otoka je odprla družbeno kritična drama Grigris [26]
V Izoli je vse nared za 10. izvedbo filmskega festivala Kino Otok – Isola Cinema [30]
Glasbeni čas Enza Hrovatina se ni ustavil pri Faraonih [38]
Slovenski animirani film se je vrnil v Izolo [34]
Tesna, a pomembna zmaga plavih v boju za obstanek med elito [48]
Na koncertu Pihalnega orkestra Izola [80]