nov uporabnik
pozabljeno geslo
RSS Izola.infoIzola.info na TwitterjuIzola.info na Facebooku
Izola.info 
Novice Napovednik Imenik Placi Ustanove Izolani Podjetja Gostinstvo Turizem Vpis
Petek, 7. November 2014
Zmaga Kopra in polom Izole
Nekoliko nepričakovano se je v četrtfinale rokometnega pokala uvrstil Koper, medtem ko je bil polom Izole v Velenju pričakovan. Gorenje : Istrabenz plini Izola 44:19 (22:10; najboljši strelci Izole: Vukovič 8, Čosič 6, Žgavec 3)
Primorske novice > Šport RD Istrabenz Plini
Ponedeljek, 3. November 2014
Spet bi se odločil enako
Darko Milanič ima pri 47 letih za sabo zelo uspešno nogometno kariero. Najprej kot igralec (tudi reprezentant) pri Partizanu in Sturmu s po sedmimi sezonami, uspešen pa je tudi kot trener. Po vodenju Primorja in Gorice je Darko Milanič v sezoni 2008/09 postal trener NK Maribor in s klubom osvojil štiri slovenske državne naslove in tri državne pokale.
Primorske novice > Šport Izola
Ponedeljek, 3. November 2014
V Izoli Alpe Adria Match Race Championship 2014
Od 31. oktobra do 2. novembra se je v Izoli odvijala mednarodna jadralna regata Alpe Adria Match Race Championship 2014. Ekipam iz alpsko jadranske regije, ki so prihajale iz Avstrije, Švice, Slovenije in Hrvaške so se pridružile še ekipe iz Irske, Finske in Estonije.
Slovensko-morje > Šport Izola
Torek, 28. Oktober 2014
Izola : Ilirska Bistrica 3:0
Nova domača zmaga brez prejetega zadetka. Tekma kljub trem golom ni navdušila a važna je zmaga, ki nas ohranja pri vrhu lestvice. V prvo ekipo so se po poškodbah vrnili Kremenovič in Rupnik, po odsotnosti zaradi kartonov pa Peroša. V nadaljevanju je zaigral tudi Luka Novak, ki se prav tako vrača po poškodbi.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Torek, 28. Oktober 2014
Garač si želi nastopiti na olimpijskih igrah
Izolan Rajko Hrvat je trenutno najboljši primorski veslač in edini, ki se v članski konkurenci uvršča na največja tekmovanja. Pred dnevi je dopolnil 28 let in vesla že polovico svojega življenja. Do rezultatov je prišel predvsem z vztrajnostjo in trdim delom ter s podporo kluba in družine.
Primorske novice > Šport VK Argo
Ponedeljek, 27. Oktober 2014
Visok poraz Izolanov
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so včeraj v 8. krogu 1. NLB Leasing lige v gosteh premagali Istrabenz Pline Izolo z 39:19 (20:11). Slovenski prvaki so v Izoli osvojili sedmi par točk. Celjani so vse dvome o končnem razpletu razrešili v uvodnih tridesetih minutah, v drugi polovici tekme pa so v sijajnem vzdušju svojo prednost več kot podvojili.
Primorske novice > Šport RD Istrabenz Plini
Sreda, 22. Oktober 2014
Najuspešnejši JK Olimpic
Mitja Nevečny in Rok Leskovec sta nova državna prvaka na jadrnici razreda fireball. Prav v tem razredu - če odštejemo optimiste - je bila konkurenca najštevilčnejša. Sicer pa so minuli konec tedna v Piranskem zalivu izpeljali kar pet jadralnih državnih prvenstev.
Primorske novice > Šport JK Olimpic
Sreda, 22. Oktober 2014
Izola : Piran 3:2
Težko prigarana zmaga proti borbenim Pirančanom, ki so vztrajali vse do konca. V 92′ minuti je tekmo odločil David Lalič. Po pričakovanjih težka tekma. Pirančani so se prikazali kot trd nasprotnik, ki kljub zadnjem mestu na lestvici ni prikazal slabe igre. Glede na lokalni obračun je tekma imela še več naboja.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Sreda, 22. Oktober 2014
Krka - Istarabenz Plini Izola 29:27
V 7. krogu 1. NLB Leasing lige so rokometaši Krke v Novem mestu premagali Istrabenz Pline Izolo z 29:27 (12:11). Rokometaši novomeške Krke so težje od pričakovanj prišli do nove zmage v rokometnem prvenstvu, kjer so se s četrtim uspehom v sedmem nastopu utrdili v zgornjem delu razpredelnice, Primorci pa ostajajo pri dveh točkah.
Primorske novice > Šport RD Istrabenz Plini
Torek, 14. Oktober 2014
Cerknica : Izola 0:1
3 točke na težkem gostovanju v Cerknici ob velikem številu poškodb in odsotnosti nekaterih igralcev. Čaka nas novi lokalni obračun, tokrat proti zadnjeuvrščenem Piranu, ki napoveduje borbeno igro v Izoli. Ekipa je dokazala, da ima širino in lahko dosega zmage tudi ob odsotnosti nekaterih ključnih igralcev. Za edini zadetek v Cerknici je poskrbel Sanjin Gavrič z lepim udarcem iz prostega strela in golom, ki je Izoli prinesel 3 točke.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Ponedeljek, 13. Oktober 2014
Razburljiv boj Davida in Goljata v skoraj popolnem brezvetrju
Kanček sreče je na koncu rešil posadko Esimita Europe 2, da je prišla do svoje pete zaporedne zmage na Barkolani. Favorizirana jadrnica je namreč tik pred ciljem obtičala v brezvetrju, medtem ko je na drugem koncu regatnega polja nekaj vetra v jadra ujela precej manjša jadrnica tipa RC 44, Illyteca. Vse je že dišalo po senzaciji, ki pa je na koncu vendarle ni bilo, in Esimitova posadka si je vidno oddahnila.
Primorske novice > Šport Izola
Ponedeljek, 13. Oktober 2014
Izolanom bojevitost ni zadostovala
Rokometaši trebanjskega Trima so v 6. krogu 1. NLB Leasing lige v gosteh premagali Istrabenz Pline Izolo z 32:23 (13:12). Dolenjci nadaljujejo s sijajnimi predstavami v državnem prvenstvu. Na Primorskem so dosegli že peto zmago v tej sezoni in se zavihteli na tretje mesto, takoj za Velenjčani in Celjani.
Primorske novice > Šport RD Istrabenz Plini
18. Festival slovenskega filma prinaša rekordno bero filmskih užitkov [34 slik]
Fantastična filmska doživetja 11. Kino Otoka [24 slik]
Izola je zopet postala filmsko mesto [43]
Podobe družbene kritike Uroša Weinbergerja na stenah galerije Salsaverde [40]
Izolski rokometaši ostali praznih rok [70]
Marita Narobe predstavlja lastno blagovno znamko »Marita Wrong« [50]
V Portorožu se je pričel lov na vesne [46]
Od Hangarja in Arrigonija do parka, Lonke in Bazilikijade [24]
V Arrigoniju je zadišalo po (naj)boljših letih [86]
Kino Otok v Izolo prinesel poletje in čarobnost filmske umetnosti [28]
10. izvedbo Kino Otoka je odprla družbeno kritična drama Grigris [26]
V Izoli je vse nared za 10. izvedbo filmskega festivala Kino Otok – Isola Cinema [30]
Glasbeni čas Enza Hrovatina se ni ustavil pri Faraonih [38]
Slovenski animirani film se je vrnil v Izolo [34]
Tesna, a pomembna zmaga plavih v boju za obstanek med elito [48]
Na koncertu Pihalnega orkestra Izola [80]