nov uporabnik
pozabljeno geslo
RSS Izola.infoIzola.info na TwitterjuIzola.info na Facebooku
Izola.info 
Novice Napovednik Imenik Placi Ustanove Izolani Podjetja Gostinstvo Turizem Vpis
Torek, 31. Marec 2015
Zmaga, a nove poškodbe; Dekani : Izola 1:2
Po pričakovanjih težka tekma v Dekanih, kjer so se domačini kljub precej mlajši in manj izkušeni zasedbi upirali do zadnje minute. Tekma se je za nas začela odlično, saj je Zemljak z lepim sprejemom in strelom premagal domačega vratarja že v 2. minuti srečanja. Šok je sledil nekaj minut kasneje, ko se je v duelu in protinapadu v boju za žogo Zemljak prijel za nogo in obležal na igrišču...
MNK Izola > Šport MNK Izola
Ponedeljek, 30. Marec 2015
Gladka zmaga proti Sevnici
Sevnica je povedla s 5:0, v sedmi minut je bilo še 1:6, potem pa so naši fantje odigrali v obrambi ‘po izolsko’ in do konca polčasa so dobili samo tri gole, od tega dva s sedemmetrovk. V drugem delu je razlika najprej še naraščala, potem je sledil krajši zastoj in nepopustljivi rokometaši Sevnice so se v 48. minuti približali na 18:16...
RD Istrabenz plini > Šport RD Istrabenz Plini
Ponedeljek, 30. Marec 2015
Dan, ki ga je Žbogar težko čakal
Priprave Vasilija Žbogarja in testiranje nove jadrnice v Valenciji so v polnem teku, a zaradi prav posebnega dogodka, ki ga je čakal že dolgo časa, jih je prekinil in prišel v domovino. "Zagotovo je bila zame sobota zelo poseben dan, saj sem bil na uradni podelitvi diplom Fakultete za management v Kopru.
Slovensko-morje > Šport Vasilij Žbogar
Sreda, 25. Marec 2015
Izola : Brda 2:2
Za nami je prva tekma v spomladanskem delu tekmovanja. Izid 2:2 na domači tekmi proti Brdom ni tisto, kar smo si v klubu želeli, a potrebno je dvignit glave in se osredotočiti na nadaljevanje prvenstva.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Ponedeljek, 23. Marec 2015
Izolska veslača sta še brez čolna
Nedavni test na ergometrih je bil za slovenske veslače še zadnja preizkušnja na suhem v zimskem obdobju. Po prvih testih na vodi bodo v začetku aprila na sporedu že prve regate. Med primorskimi veslači bo letos največ pozornosti namenjene Rajku Hrvatu in Marku Bolhi iz VK Argo, ki se bosta potegovala za olimpijsko normo.
Primorske novice > Šport VK Argo
Petek, 20. Marec 2015
Ajdovci in Izolani na vrhu 3. SNL-zahod
Ekipa Izole je trenutno prvouvrščena ekipa 3. SNL-zahod in točkovno izenačena z Ajdovščino. Nogometna kluba si bosta očitno v nadaljevanju sezone največja tekmeca v boju za drugo ligo. Izolani so med zimskim premorom doživeli karnekaj sprememb v ekipi pa tudi novosti na infrastrukturi glavnega igrišča.
Regional Obala > Šport MNK Izola
Petek, 20. Marec 2015
Izolski kolesarski park bo nared do poletja
Leta 2013 so se člani Kluba gorskih kolesarjev Obala z idejo o ureditvi kolesarskega parka v Izoli oglasili na občini, avgusta 2014 pa je izolska občina s klubom sklenila dveletno pogodbo o brezplačni uporabi zemljišča pri industrijski coni. Po oceni kluba bo kolesarski park, predvsem zaradi težav z vremenom, odprt še pred koncem šolskega leta.
Regional Obala > Šport Izola
Četrtek, 19. Marec 2015
Celjani povozili Izolane
Celjani tudi po 21. krogu ostajajo neporaženi na domačem prizorišču. V svoji zadnji tekmi so se dobesedno poigrali z gosti iz Izole in jih premagali s 54:19, hkrati pa postavili klubska rekorda v številu doseženih zadetkov na eni tekmi in končni razliki.
Primorske novice > Šport RD Istrabenz Plini
Petek, 13. Marec 2015
“To je hud udarec za Izolo”
Odločitev Toneta Bariča, da Eurofest, ki je bil dobri dve desetletji zaščitni znak Izole, julija letos organizira v Kopru, močno odmeva med Izolani. Opozarjajo, da je to hud udarec ne le za izolski turizem, ampak tudi za promocijo športa. Prst uperjajo v občino; zdi se jim nerazumno, da je dovolila tako veliki prireditvi, ki je za teden dni dodobra oživela mesto, “zbežati” v Koper. Župan Igor Kolenc pa vztraja: “Občina za težave organizatorja ni vedela.”
Primorske novice > Šport Izola
Četrtek, 12. Marec 2015
Eurofest se seli v Koper
Rokometni festival Eurofest je postal prevelik zalogaj za Izolo. Zato so se organizatorji tega poletnega praznika mladinskega rokometa, prireditve, ki ji v Sloveniji ni para, odločili, da festival preselijo v Koper. Ta jim bo ponudil tako nastanitveno kot športno infrastrukturo.
Regional Obala > Šport Izola
Ponedeljek, 9. Marec 2015
Oslabljeni, a vseeno zelo blizu
Čeprav zdesetkani, so se naši rokometaši v Trebnjem skozi vso srečanje povsem enakovredno kosali s favoriziranimi domačini. V prvem polčasu so Istrabenz plini največ povedli za tri zadetke (8:11), potem pa so na odmor odšli z golom prednosti (13:14)...
RD Istrabenz plini > Šport RD Istrabenz Plini
Sreda, 4. Marec 2015
Zamenjava na klopi pri kadetih in mladincih
Po neuspešnem začetku prvoligaškega prvenstva 1.SML/1.SKL in zbranih 14. točkah na skupni lestvici, se je vodstvo kluba odločilo za nekaj sprememb in prišlo je do zamenjave na kadetski in mladinski klopi. Mladince bo odslej vodil Ljubo Modrijan, ki v Izolo prinaša prepotrebne izkušnje iz dolge igralske in trenerske kariere.
MNK Izola > Šport MNK Izola
18. Festival slovenskega filma prinaša rekordno bero filmskih užitkov [34 slik]
Fantastična filmska doživetja 11. Kino Otoka [24 slik]
Izola je zopet postala filmsko mesto [43]
Podobe družbene kritike Uroša Weinbergerja na stenah galerije Salsaverde [40]
Izolski rokometaši ostali praznih rok [70]
Marita Narobe predstavlja lastno blagovno znamko »Marita Wrong« [50]
V Portorožu se je pričel lov na vesne [46]
Od Hangarja in Arrigonija do parka, Lonke in Bazilikijade [24]
V Arrigoniju je zadišalo po (naj)boljših letih [86]
Kino Otok v Izolo prinesel poletje in čarobnost filmske umetnosti [28]
10. izvedbo Kino Otoka je odprla družbeno kritična drama Grigris [26]
V Izoli je vse nared za 10. izvedbo filmskega festivala Kino Otok – Isola Cinema [30]
Glasbeni čas Enza Hrovatina se ni ustavil pri Faraonih [38]
Slovenski animirani film se je vrnil v Izolo [34]
Tesna, a pomembna zmaga plavih v boju za obstanek med elito [48]
Na koncertu Pihalnega orkestra Izola [80]