nov uporabnik
pozabljeno geslo
RSS Izola.infoIzola.info na TwitterjuIzola.info na Facebooku
Izola.info 
Novice Napovednik Imenik Placi Ustanove Izolani Podjetja Gostinstvo Turizem Vpis
Nedelja, 24. Maj 2015
Izola : Bilje 4:0
Ekipa je navijačem na zadnji domači tekmi rednega dela podarila zmago in 4 zadetke v mreži nasprotnika. Sledi vikend brez tekme in vroče gostovanje v Ajdovščini.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Ponedeljek, 13. April 2015
Predstavitev novoizvoljenega predsednika Borisa Kalška
Za prevzem predsedniškega mandata me je prepričalo mnenje velike večine izolanov, ki so v dosedanjem vodstvu videli pomanjkljivosti. Resnici na ljubo, niso bili vsi člani vodstvene strukture slabi, toda sama povezava in organizacija dela je bila zelo slaba. Zaradi tega je prihajalo do nesporazumov. Vse želje so bile, da naj bi s svojimmi iskušnjami povezal klub v celovito in učinkovito organizacijo.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Torek, 31. Marec 2015
Zmaga, a nove poškodbe; Dekani : Izola 1:2
Po pričakovanjih težka tekma v Dekanih, kjer so se domačini kljub precej mlajši in manj izkušeni zasedbi upirali do zadnje minute. Tekma se je za nas začela odlično, saj je Zemljak z lepim sprejemom in strelom premagal domačega vratarja že v 2. minuti srečanja. Šok je sledil nekaj minut kasneje, ko se je v duelu in protinapadu v boju za žogo Zemljak prijel za nogo in obležal na igrišču...
MNK Izola > Šport MNK Izola
Sreda, 25. Marec 2015
Izola : Brda 2:2
Za nami je prva tekma v spomladanskem delu tekmovanja. Izid 2:2 na domači tekmi proti Brdom ni tisto, kar smo si v klubu želeli, a potrebno je dvignit glave in se osredotočiti na nadaljevanje prvenstva.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Sreda, 4. Marec 2015
Zamenjava na klopi pri kadetih in mladincih
Po neuspešnem začetku prvoligaškega prvenstva 1.SML/1.SKL in zbranih 14. točkah na skupni lestvici, se je vodstvo kluba odločilo za nekaj sprememb in prišlo je do zamenjave na kadetski in mladinski klopi. Mladince bo odslej vodil Ljubo Modrijan, ki v Izolo prinaša prepotrebne izkušnje iz dolge igralske in trenerske kariere.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Torek, 2. December 2014
Dosežen cilj, a z grenkim priokusom
Jesenski del prvenstva je za nami. 1.mesto in cilj, ki smo si ga zadali je dosežen, a ostaja grenak priokus po porazu na domači tekmi proti neposrednem nasprotniku v boju za vrh. Gre za prvi poraz na domačem igrišču v letošnji sezoni in ta je še bolj boleč, saj bi ob zmagi imeli 6 točk prednosti pred zasledovalcem, tako pa smo z Ajdovci točkovno izenačeni na 1.mestu.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Sreda, 26. November 2014
Tabor Sežana – MNK Izola 2:2
Težka tekma na mokrem terenu z ogromno priložnosti se je končala z neodločenim izidom. Za zaključek sezone obračun z Ajdovščino, ki bo odločal o jesenskem prvaku. Že ob prihodu v Sežano je bilo ob pogledu na igrišče jasno, da so pogoji za igro ob mokrem terenu zelo težki.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Torek, 18. November 2014
Izola : Bilje 4:0, 1.mesto in odlično vzdušje
Uspešen revanš Biljam za visok poraz na prvi tekmi je poskrbel za odlično vzdušje v slačilnici. To se je še dodatno dvignilo po prejetih rezultatih iz drugih igrišč oz. po spoznanju, da smo prevzeli vodstvo v 3.SNL-Z. Prvi cilj, ki smo si ga zadali je dosežen. Težko pričakovano prvo mesto, na katero smo ciljali že od samega začetka sezone je končno naše, do končnega cilja pa nas loči še veliko.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Torek, 28. Oktober 2014
Izola : Ilirska Bistrica 3:0
Nova domača zmaga brez prejetega zadetka. Tekma kljub trem golom ni navdušila a važna je zmaga, ki nas ohranja pri vrhu lestvice. V prvo ekipo so se po poškodbah vrnili Kremenovič in Rupnik, po odsotnosti zaradi kartonov pa Peroša. V nadaljevanju je zaigral tudi Luka Novak, ki se prav tako vrača po poškodbi.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Sreda, 22. Oktober 2014
Izola : Piran 3:2
Težko prigarana zmaga proti borbenim Pirančanom, ki so vztrajali vse do konca. V 92′ minuti je tekmo odločil David Lalič. Po pričakovanjih težka tekma. Pirančani so se prikazali kot trd nasprotnik, ki kljub zadnjem mestu na lestvici ni prikazal slabe igre. Glede na lokalni obračun je tekma imela še več naboja.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Torek, 14. Oktober 2014
Cerknica : Izola 0:1
3 točke na težkem gostovanju v Cerknici ob velikem številu poškodb in odsotnosti nekaterih igralcev. Čaka nas novi lokalni obračun, tokrat proti zadnjeuvrščenem Piranu, ki napoveduje borbeno igro v Izoli. Ekipa je dokazala, da ima širino in lahko dosega zmage tudi ob odsotnosti nekaterih ključnih igralcev. Za edini zadetek v Cerknici je poskrbel Sanjin Gavrič z lepim udarcem iz prostega strela in golom, ki je Izoli prinesel 3 točke.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Četrtek, 9. Oktober 2014
Remi na lokalnem obračunu
Lokalni obračun Izola – Dekani je postregel s šestimi goli in dinamično igro. Delitev točk se zdi na koncu najbolj poštena, čeprav sta si po videnem obe ekipi želeli zmago. Dober začetek Dekanov, ki so povedli z 0:1 preko Lotriča je dal vedet, da so gosti prišli v Izolo po vse tri točke...
MNK Izola > Šport MNK Izola
18. Festival slovenskega filma prinaša rekordno bero filmskih užitkov [34 slik]
Fantastična filmska doživetja 11. Kino Otoka [24 slik]
Izola je zopet postala filmsko mesto [43]
Podobe družbene kritike Uroša Weinbergerja na stenah galerije Salsaverde [40]
Izolski rokometaši ostali praznih rok [70]
Marita Narobe predstavlja lastno blagovno znamko »Marita Wrong« [50]
V Portorožu se je pričel lov na vesne [46]
Od Hangarja in Arrigonija do parka, Lonke in Bazilikijade [24]
V Arrigoniju je zadišalo po (naj)boljših letih [86]
Kino Otok v Izolo prinesel poletje in čarobnost filmske umetnosti [28]
10. izvedbo Kino Otoka je odprla družbeno kritična drama Grigris [26]
V Izoli je vse nared za 10. izvedbo filmskega festivala Kino Otok – Isola Cinema [30]
Glasbeni čas Enza Hrovatina se ni ustavil pri Faraonih [38]
Slovenski animirani film se je vrnil v Izolo [34]
Tesna, a pomembna zmaga plavih v boju za obstanek med elito [48]
Na koncertu Pihalnega orkestra Izola [80]