nov uporabnik
pozabljeno geslo
RSS Izola.infoIzola.info na TwitterjuIzola.info na Facebooku
Izola.info 
Novice Napovednik Imenik Placi Ustanove Izolani Podjetja Gostinstvo Turizem Vpis

Jaka Hudales

Petek, 15. Februar 2013
Hudales dvakrat zlat
Tekmovalci KIT Izola so se s cenjenega kikboksarskega turnirja Athenes challenge, kjer so nastopale ekipe iz 20 držav, vrnili s šestimi odličji. V absolutni kategoriji in v kategoriji do 74 kg je med mladinci slavil Jaka Hudales, ki je v finalu po podaljških premagal svojega reprezentančnega kolega Tilna Zajca.
Primorske novice > Šport Jaka Hudales
Ponedeljek, 29. Oktober 2012
Intervju: Jaka Hudales
Jaka Hudales je v letu 2012 postal svetovni mladinski prvak v kickboyingu, ko je v Bratislavi deklasiral vso svojo konkurenco ter tako postavil nov mejnik na svoji kratki, a že zelo uspešni športni poti.
Primorska.info > Šport Jaka Hudales
Torek, 18. September 2012
Jaka Hudales je svetovni prvak
Naslov svetovnega prvaka v kickboxingu je tokrat pristal v rokah mladega Izolana Jake Hudalesa, ki je poleg tega osvojil še bronasto medaljo v ekipnem nastopu. Svetovnega tekmovanja se je letos udeležilo 1573 tekmovalcev iz 52 držav, iz vseh petih kontinentov. Iz Slovenije je pod okriljem Kickboxing zveze Slovenije tekmovalo 41 mladih tekmovalcev.
Primorska.info > Šport Jaka Hudales
Petek, 13. Julij 2012
Hudales z novo zmago
Izolski kickboxer Jaka Hudales se je minuli konec tedna domov vrnil z novo kolajno, tokrat je slavil v angleškem Birminghamu. Nastopil je v dveh kategorijah in sicer v kategoriji do 17 let nad 63 kg, kjer je osvojil prvo mesto. V finalni borbi je bilo zelo dramatično, po izenačenem dvoboju z irskim predstavnikom je šele v drugem podaljšku borbo odločil v svoj prid.
Primorska.info > Šport Jaka Hudales
Četrtek, 3. Maj 2012
Hudales uspešen tudi na Nizozemskem
V soboto, 28.4.2012, je v Amsterdamu potekalo mednarodno tekmovanje Dutch open 2012, ki se ga je udeležilo okrog 600 tekmovalcev in 18 držav. Med njimi je barve kluba KiT Izola zastopal mladi Jaka Hudales, ki se je pomeril tako v svoji mladinski kot tudi članski konkurenci. Po dvojni evropski kroni je Jaka Hudales minuli vikend dodal še dvojno zmago na odprtem prvenstvu Nizozemske.
Primorska.info > Šport Jaka Hudales
Sreda, 25. April 2012
Hudales na evropskem prestolu v taekwondoju
Obalni mojster borilnih veščin Jaka Hudales je na evropskem prvenstvu v taekwondoju osvojil posamični in ekipni naslov evropskega mladinskega prvaka. Minuli vikend se je v Mariboru odvijalo evropsko prvenstvo v taekwondoju po ITF verziji, kjer se je za odličja potegovalo 31 reprezentanc s stare celine s 490 predstavniki. Tam je obalne oz. slovenske barve zastopal tudi Jaka Hudales, ki je dosegel dvojno zmagoslavje.
Primorska.info > Šport Jaka Hudales
Sobota, 10. Marec 2012
Obalni kickboxer uspešen na Irskem
Obalni kickboxer Jaka Hudales je niz letošnjih turnirskih preizkušenj uspešno nadaljeval tudi na Irish Open 2012. Na največjem kickboxing turnirju na svetu, Odprtem prvenstvu Irske v Dublinu, je minuli konec tedna (1. - 4. marec) sodelovalo okrog 2.700 tekmovalcev iz 38 držav. Barve kluba KiT Izola je v deželi zelenih škratov ponovno zastopal Jaka Hudales, ki se je v disciplini semi-contact pomeril v štirih tekmovanjih.
Primorska.info > Šport Jaka Hudales
Četrtek, 9. Februar 2012
Kickboxer Hudales tokrat na stopničkah v Grčiji
Jaka Hudales je ponovno razveselil s svojim nastopom v Grčiji, od koder se je v domačo Izolo vrnil z dvema medaljama. Minuli vikend se je v Atenah odvijal mednarodni kickboxing turnir, znan pod imenom »Athens challenge«, ki se ga je udeležilo več kot 1200 tekmovalcev iz 110 klubov, ki so predstavljali 9 držav. Izolane in svoj matični klub KiT je zastopal odlični kickboxer Jaka Hudales.
Primorska.info > Šport Jaka Hudales
Petek, 11. November 2011
Dvojna zmaga Hudalesa v Zagorju
Minulo soboto se je v Zagorju odvijalo že 28. Odprto prvenstvo Slovenije v kickboxingu, na katerem je sodelovalo 8 držav z kar 469 tekmovalci. Med tekmovalci so bili kajpak tudi zelo nadarjeni borci z Obale, izolske barve je tudi tokrat zastopal tekmovalec kluba KiT Jaka Hudales.
Primorska.info > Šport Jaka Hudales
Četrtek, 15. September 2011
Hudales tretji na prvenstvu v Italiji
Od 2. do 9. septebmra se je v italijanskem letovišču Lignano Sabbiadoro odvijalo Evropsko prvenstvo za kadete in mladince v kickboxingu. Na prvenstvu ki je potekalo pod okriljem svetovnega združenja kickboxing organizacij WAKO, priznanega s strani Sport Accord-a, je bila tudi slovenska izbrana vrsta Kickboxing zveze Slovenije, za katero je med drugim nastopil tudi Jaka Hudales, sicer član KBV KiT Izola.
Primorska.info > Šport Jaka Hudales | KIT
Četrtek, 9. Junij 2011
Hudales in Lamuta ponovno blestela
Zmagi Lamuta in Hudalesa na Svetovnem pokalu v kickboxingu v Riminiju in Innsbrucku. Pretekli mesec je v Innsbrucku, v Avstriji, med 1500 udeleženci Svetovnega pokala v kickboxingu, iz 21 držav, sodeloval trenutno vodeči slovenski ter seveda tudi izolski tekmovalec Jaka Hudales. Nastopil je v disciplini semi contact, v kategoriji starejših kadetov in mladincev, sporočajo iz izolskega kluba KiT.
Primorska.info > Šport Jaka Hudales
Sreda, 13. April 2011
Naslova državnih prvakov v kickboxingu osvojila Hudales in Lamut
Naslova državnih prvakov v kickboxingu, v disciplini light contact, osvojila Hudales in Lamut, Smajlovič pa v kick lightu pristal na drugem mestu. Presenečenja ni bilo, Hudales in Lamut sta svoje borbe rutinirano pripeljala do zaključka in si tako zasluženo priborila naslov državnega prvaka, Hudales med starejšimi kadeti do 63 kg, Lamut pa med člani, do 63 kg.
Primorska.info > Šport KIT | Jaka Hudales
18. Festival slovenskega filma prinaša rekordno bero filmskih užitkov [34 slik]
Fantastična filmska doživetja 11. Kino Otoka [24 slik]
Izola je zopet postala filmsko mesto [43]
Podobe družbene kritike Uroša Weinbergerja na stenah galerije Salsaverde [40]
Izolski rokometaši ostali praznih rok [70]
Marita Narobe predstavlja lastno blagovno znamko »Marita Wrong« [50]
V Portorožu se je pričel lov na vesne [46]
Od Hangarja in Arrigonija do parka, Lonke in Bazilikijade [24]
V Arrigoniju je zadišalo po (naj)boljših letih [86]
Kino Otok v Izolo prinesel poletje in čarobnost filmske umetnosti [28]
10. izvedbo Kino Otoka je odprla družbeno kritična drama Grigris [26]
V Izoli je vse nared za 10. izvedbo filmskega festivala Kino Otok – Isola Cinema [30]
Glasbeni čas Enza Hrovatina se ni ustavil pri Faraonih [38]
Slovenski animirani film se je vrnil v Izolo [34]
Tesna, a pomembna zmaga plavih v boju za obstanek med elito [48]
Na koncertu Pihalnega orkestra Izola [80]