nov uporabnik
pozabljeno geslo
RSS Izola.infoIzola.info na TwitterjuIzola.info na Facebooku
Izola.info 
Novice Napovednik Imenik Placi Ustanove Izolani Podjetja Gostinstvo Turizem Vpis

Mladinski nogometni klub Izola

Ponedeljek, 28. September 2015
Izolani srečno pobrali ves plen
Za podrobno analizo bo te dni še čas, tekoče stanje pa sta prijatelja, sicer v soboto trenerska tekmeca, Igor Bole in Danilo Vladimir Sergaš, opravila že kmalu po tekmi na druženju v kraškem hramu. Zagotovo so dobrote na mizi bolj teknile izolskemu trenerju, saj je njegovo moštvo nekako uspelo odnesti celo kožo s sežanskega stadiona. Gostiteljem je prvič uspelo zbrati skoraj vse razpoložljive igralce in zagotovo so si silno želeli izolskega skalpa. Toda na koncu je slavil srečnejši in nekoliko boljši tekmec.
Primorske novice > Šport MNK Izola
Sreda, 5. Avgust 2015
Do druge lige na drugačen način
Izolski nogometni tretjeligaš je že v prejšnjo sezono krenil zelo ambiciozno, a se mu želje o napredovanju v drugo ligo niso uresničile. Zaradi nesoglasij pri vodenju kluba je že pred koncem prvenstva odstopila uprava, sledila je zamenjava na trenerski klopi, nazadnje pa prihaja do sprememb tudi v igralskem kadru.
Primorske novice > Šport MNK Izola
Nedelja, 24. Maj 2015
Izola : Bilje 4:0
Ekipa je navijačem na zadnji domači tekmi rednega dela podarila zmago in 4 zadetke v mreži nasprotnika. Sledi vikend brez tekme in vroče gostovanje v Ajdovščini.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Ponedeljek, 11. Maj 2015
Izolani sami o svoji usodi
Suverena zmaga na lokalnem obračunu proti Dekanom, ki je še toliko bolj pomembna zaradi spodrsljaja Ajdovščine na domačem igrišču proti Sežani. Prvenstvo je spet v nogah nogometašev Izole in o usodi odločajo sami.
Regional Obala > Šport MNK Izola
Ponedeljek, 13. April 2015
Predstavitev novoizvoljenega predsednika Borisa Kalška
Za prevzem predsedniškega mandata me je prepričalo mnenje velike večine izolanov, ki so v dosedanjem vodstvu videli pomanjkljivosti. Resnici na ljubo, niso bili vsi člani vodstvene strukture slabi, toda sama povezava in organizacija dela je bila zelo slaba. Zaradi tega je prihajalo do nesporazumov. Vse želje so bile, da naj bi s svojimmi iskušnjami povezal klub v celovito in učinkovito organizacijo.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Torek, 31. Marec 2015
Zmaga, a nove poškodbe; Dekani : Izola 1:2
Po pričakovanjih težka tekma v Dekanih, kjer so se domačini kljub precej mlajši in manj izkušeni zasedbi upirali do zadnje minute. Tekma se je za nas začela odlično, saj je Zemljak z lepim sprejemom in strelom premagal domačega vratarja že v 2. minuti srečanja. Šok je sledil nekaj minut kasneje, ko se je v duelu in protinapadu v boju za žogo Zemljak prijel za nogo in obležal na igrišču...
MNK Izola > Šport MNK Izola
Sreda, 25. Marec 2015
Izola : Brda 2:2
Za nami je prva tekma v spomladanskem delu tekmovanja. Izid 2:2 na domači tekmi proti Brdom ni tisto, kar smo si v klubu želeli, a potrebno je dvignit glave in se osredotočiti na nadaljevanje prvenstva.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Petek, 20. Marec 2015
Ajdovci in Izolani na vrhu 3. SNL-zahod
Ekipa Izole je trenutno prvouvrščena ekipa 3. SNL-zahod in točkovno izenačena z Ajdovščino. Nogometna kluba si bosta očitno v nadaljevanju sezone največja tekmeca v boju za drugo ligo. Izolani so med zimskim premorom doživeli karnekaj sprememb v ekipi pa tudi novosti na infrastrukturi glavnega igrišča.
Regional Obala > Šport MNK Izola
Sreda, 4. Marec 2015
Zamenjava na klopi pri kadetih in mladincih
Po neuspešnem začetku prvoligaškega prvenstva 1.SML/1.SKL in zbranih 14. točkah na skupni lestvici, se je vodstvo kluba odločilo za nekaj sprememb in prišlo je do zamenjave na kadetski in mladinski klopi. Mladince bo odslej vodil Ljubo Modrijan, ki v Izolo prinaša prepotrebne izkušnje iz dolge igralske in trenerske kariere.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Torek, 2. December 2014
Dosežen cilj, a z grenkim priokusom
Jesenski del prvenstva je za nami. 1.mesto in cilj, ki smo si ga zadali je dosežen, a ostaja grenak priokus po porazu na domači tekmi proti neposrednem nasprotniku v boju za vrh. Gre za prvi poraz na domačem igrišču v letošnji sezoni in ta je še bolj boleč, saj bi ob zmagi imeli 6 točk prednosti pred zasledovalcem, tako pa smo z Ajdovci točkovno izenačeni na 1.mestu.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Sreda, 26. November 2014
Tabor Sežana – MNK Izola 2:2
Težka tekma na mokrem terenu z ogromno priložnosti se je končala z neodločenim izidom. Za zaključek sezone obračun z Ajdovščino, ki bo odločal o jesenskem prvaku. Že ob prihodu v Sežano je bilo ob pogledu na igrišče jasno, da so pogoji za igro ob mokrem terenu zelo težki.
MNK Izola > Šport MNK Izola
Torek, 18. November 2014
Izola : Bilje 4:0, 1.mesto in odlično vzdušje
Uspešen revanš Biljam za visok poraz na prvi tekmi je poskrbel za odlično vzdušje v slačilnici. To se je še dodatno dvignilo po prejetih rezultatih iz drugih igrišč oz. po spoznanju, da smo prevzeli vodstvo v 3.SNL-Z. Prvi cilj, ki smo si ga zadali je dosežen. Težko pričakovano prvo mesto, na katero smo ciljali že od samega začetka sezone je končno naše, do končnega cilja pa nas loči še veliko.
MNK Izola > Šport MNK Izola
18. Festival slovenskega filma prinaša rekordno bero filmskih užitkov [34 slik]
Fantastična filmska doživetja 11. Kino Otoka [24 slik]
Izola je zopet postala filmsko mesto [43]
Podobe družbene kritike Uroša Weinbergerja na stenah galerije Salsaverde [40]
Izolski rokometaši ostali praznih rok [70]
Marita Narobe predstavlja lastno blagovno znamko »Marita Wrong« [50]
V Portorožu se je pričel lov na vesne [46]
Od Hangarja in Arrigonija do parka, Lonke in Bazilikijade [24]
V Arrigoniju je zadišalo po (naj)boljših letih [86]
Kino Otok v Izolo prinesel poletje in čarobnost filmske umetnosti [28]
10. izvedbo Kino Otoka je odprla družbeno kritična drama Grigris [26]
V Izoli je vse nared za 10. izvedbo filmskega festivala Kino Otok – Isola Cinema [30]
Glasbeni čas Enza Hrovatina se ni ustavil pri Faraonih [38]
Slovenski animirani film se je vrnil v Izolo [34]
Tesna, a pomembna zmaga plavih v boju za obstanek med elito [48]
Na koncertu Pihalnega orkestra Izola [80]