nov uporabnik
pozabljeno geslo
RSS Izola.infoIzola.info na TwitterjuIzola.info na Facebooku
Izola.info 
Novice Napovednik Imenik Placi Ustanove Izolani Podjetja Gostinstvo Turizem Vpis

Hotel Delfin

Sobota, 21. Marec 2015
Ob Hotelu Delfin bo zaživel botanični vrt
Začetek letošnjega leta so v izolskem hotelu Delfin namenili investicijskim in vzdrževalnim delom, v tem letu pa pripravljajo še eno novost – na vzhodni strani hotelskega kompleksa so namreč začeli urejati Kneippov vrt, za katerega upajo, da bo nared do začetka poletja.
Regional Obala > Družba Hotel Delfin
Petek, 15. Februar 2013
Prispeval je k zgodbi o uspehu
Donedavni direktor hotela Delfin Branko Simonovič je od začetka februarja na dopustu. Konec aprila bo izpolnil pogoje za upokojitev, vendar še ne ve, ali se bo zares pridružil upokojencem. Iz njegovih besed je razbrati, da nekaterih svojih načrtov ni uspel končati.
Primorske novice > Turizem Hotel Delfin
Petek, 15. Februar 2013
Brez sprememb, le ženski pečat
Izolski hotel Delfin Zveze društev upokojencev Slovenije je na prvi februarski dan znova odprl vrata. Kot že vrsto let doslej so januar izkoristili za nujna vzdrževalna dela. Toda hotelskih vrat tokrat ni odprl Branko Simonovič, ki je hotel vodil zadnjih 20 let, ampak nova direktorica Nina Golob.
Primorske novice > Turizem Hotel Delfin
Petek, 11. Maj 2012
30. jubilej Delfina z obnovljenim bazenom
Izolski hotel Delfin Zveze društev upokojencev Slovenije je svojo 30-letnico nedavno obeležil z odprtjem obnovljenega 530 kvadratnih metrov velikega bazena. Ker so mu razširili ploščad, sprejme skoraj dvakrat več obiskovalcev, 400. Za naložbo so že dobili uporabno dovoljenje, potrjujejo na izolski upravni enoti.
Primorske novice > Turizem Hotel Delfin
Sreda, 28. Marec 2012
Tri milijone nočitev v hotelu Delfin
Hotel Delfin v Izoli, ki bo letos dopolnil 30 let delovanja, je v torek obeležil več kot tri milijone nočitev. Prireditve sta se udeležila tudi podpredsednik Zveze društev upokojencev Slovenije Mirko Miklavčič in župan Izole Igor Kolenc. Tam so izžrebali trimilijontega gosta.
Primorska.info > Turizem Hotel Delfin
Torek, 17. Januar 2012
Hotel Delfin znova preurejajo
V izolskem hotelu Delfin tudi letošnji januar izkoriščajo za gradbeno-obrtniška dela; tokrat širijo ploščad zunanjega bazena, s čimer bodo predvidoma končali za veliko noč. Vrata hotela bodo znova odprli prvega februarskega dne, ko bodo delno obnovili teraso picerije Raineri in v hotelskih sobah končali z rednim vzdrževanjem.
Primorske novice > Turizem Hotel Delfin
Četrtek, 16. Junij 2011
Likovna kolonija ponovno v Izoli
V prostorih hotela ZDUS Delfin je bila od 8. do 11. junija potekala že 13. likovna kolonija pod pokroviteljstvom Zveze društev upokojencev Slovenije. Kolonije se je udeležilo 27 slikarjev iz vse Slovenije. Slike so bile v razstavljene na ogled v petek in jih je bilo možno tudi kupiti. Likovne umetnine tako krasijo stene sob Hotela ZDUS Delfin, kasneje pa izbrana dela romajo še na razstavo v okviru Festivala za 3. življenjsko obdobje.
Podpalmo.si > Kultura Hotel Delfin
Ponedeljek, 13. Junij 2011
Sprejem nagrajenih izolskih otrok
V petek ob 13. uri je bil v prostorih picerije hotela Delfin sprejem učencev 3. razreda OŠ Dante Alighieri, ki je zmagal na natečaju FIRMA TV. Videospot so posneli v italijanskem in slovenskem jeziku. Otroke in učiteljici je sprejel in pogostil direktor Hotela ZDUS Delfin, Branko Simonovič. 11 nagrajenih otrok je tako uživalo še ob slastni pici in se odžejalo z ledenim čajem, vodo in sadnim sokom.
Podpalmo.si > Izobraževanje OŠ Dante Alighieri | Hotel Delfin
Petek, 13. Maj 2011
Urejajo, kar je uničila tramontana
V izolskem hotelu Delfin načrtujejo razširitev ploščadi ob zunanjem bazenu. S tem bodo pridobili ležalne površine in prostor za dodatne sanitarije. Naložbe se nameravajo lotiti po koncu poletne sezone, pred njenim skorajšnjim začetkom pa urejajo dostope v morje.
Primorske novice > Turizem Hotel Delfin
Petek, 22. April 2011
Mesec spomladanske istrske kuhinje užitnih in zdravilnih zelišč
Vsestranska uporaba užitnih in zdravilnih zelišč je bila od nekdaj sopotnik istrskega človeka. Tudi zato so se v hotelu Delfin odločili, da svojim gostom ponudijo delček naših kulinaričnih istrskih dobrot in jih tako gastronomsko poučijo o pomenu in učinkih zdravilnih bilk, ki rastejo na tukajšnjem območju.
Primorske novice > Turizem Hotel Delfin
Ponedeljek, 11. April 2011
Batana dobila svoj prostor nad morjem
Pred nekaj dnevi so delavci Javnega podjetja Komunala Izola na pomol ob plaži Delfin postavili batano, ki je predtem stala na izolskem krožišču. Da je lokacija ob priljubljeni plaži in pešpoti naravnost odlična za ta spomenik izolske kulturne dediščine, dokazujejo turisti, ki so se že fotografirali ob njej.
Podpalmo.si > Okolje Hotel Delfin
Torek, 4. Januar 2011
Gostince plačujejo bolje od drugih
V izolskem hotelu Delfin Zveze društev upokojencev Slovenije (ZDUS) so, kot že vrsto let doslej, takoj po novoletnih praznikih tudi tokrat zaprli vrata. Zamenjali bodo pohištvo v kar 113 od skupno 219 sobah in jih opremili s sodobnimi televizorji. Lansko leto so sklenili z dva odstotka manj nočitvami kot leto poprej (119.000 namesto 121.500) in nekoliko nižjimi prihodki (5,4 milijona evrov) od načrtovanih (5,7 milijona).
Primorske novice > Turizem Hotel Delfin
 
18. Festival slovenskega filma prinaša rekordno bero filmskih užitkov [34 slik]
Fantastična filmska doživetja 11. Kino Otoka [24 slik]
Izola je zopet postala filmsko mesto [43]
Podobe družbene kritike Uroša Weinbergerja na stenah galerije Salsaverde [40]
Izolski rokometaši ostali praznih rok [70]
Marita Narobe predstavlja lastno blagovno znamko »Marita Wrong« [50]
V Portorožu se je pričel lov na vesne [46]
Od Hangarja in Arrigonija do parka, Lonke in Bazilikijade [24]
V Arrigoniju je zadišalo po (naj)boljših letih [86]
Kino Otok v Izolo prinesel poletje in čarobnost filmske umetnosti [28]
10. izvedbo Kino Otoka je odprla družbeno kritična drama Grigris [26]
V Izoli je vse nared za 10. izvedbo filmskega festivala Kino Otok – Isola Cinema [30]
Glasbeni čas Enza Hrovatina se ni ustavil pri Faraonih [38]
Slovenski animirani film se je vrnil v Izolo [34]
Tesna, a pomembna zmaga plavih v boju za obstanek med elito [48]
Na koncertu Pihalnega orkestra Izola [80]