nov uporabnik
pozabljeno geslo
RSS Izola.infoIzola.info na TwitterjuIzola.info na Facebooku
Izola.info 
Novice Napovednik Imenik Placi Ustanove Izolani Podjetja Gostinstvo Turizem Vpis

Nesreča na obalni pešpoti; policija poziva morebitne očividce

Sreda, 13. Avgust 2014
Včeraj, v ponedeljek 12. avgusta so bili policisti ob 20:48 obveščeni o hujši prometni nesreči na pešpoti med Izolo in Koprom. V nesreči sta bila udeležena 18-letni voznik kolesa s pomožnim motorjem in neznani moški na rolerjih, ki je po dogodku zapustil kraj nesreče, ne da bi nudil pomoč poškodovanemu vozniku. Policisti pozivajo vse, ki bi o tej nesreči karkoli vedeli, naj pokličejo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.
Nesreča na obalni pešpoti; policija poziva morebitne očividce
Zaenkrat še neznani moški je na rolerjih vozil po pešpoti iz Izole proti Kopru. Ker ni prilagajal načina in hitrosti gibanja v prometu, naj bi oviral in ogrožal kolesarje. Ko je pripeljal do Moleta, mu je z nasprotne strani pravilno pripeljal 18-letni Izolan na kolesu s pomožnim motorjem SYM Orbit 25. Med udeležencema je prišlo do trčenja. Voznik kolesa s pomožnim motorjem je padel in z glavo udaril po makadamu. Neznani moški na rolerjih je odšel naprej, ne da bi nudil pomoč poškodovanemu vozniku.

Izolana so odpeljali v izolsko bolnišnico, saj se je v nesreči huje poškodoval. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in pozivajo vse, ki bi o tej nesreči karkoli vedeli, naj to čim prej sporočijo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200 in tako pomagajo razjasniti okoliščine prometne nesreče.
Izola.info